Animale


Receive HTML?

Home arrow Enrichment arrow Conferinca internacional Enrichment 2009
Conferinca internacional Enrichment 2009 PDF Imprimare E-mail
 

Conferinţa internaţională pentru îmbogăţirea mediului de viaţă (Enrichment) 2009

Duminică 31 mai – vineri 5 iunie

În căutarea unor noi modalităţi de a crea ocazia demonstrării comportamentelor naturale, îmbogăţirea vieţii animalelor noastre şi evaluarea rezultatelor

 

A noua Conferinţă internaţională pe teme de Enrichment este o conferinţă internaţională majoră pentru grădini zoologice, instituţii d învăţământ, organisme de conservare, sanctuare pentru animale, instituţii de cercetare, agricultură şi sectorul animalelor de companie.

Îmbogăţirea mediului se referă la stimularea mentală şi fizică a animalelor şi contribuie la promovarea bunăstării animalelor şi obţinerea unei calităţi optime a vieţii acestora într-un mediu gestionat.

 

ICEE9 are ca scop discutarea şi aprofundarea cunoştinţelor legate de diferite aspecte de îmbogăţire a vieţii animalelor menţinute în captivitate, inclusiv a modalităţilor în care se poate integra enrichment în spaţiile de expunere şi de adăpost pentru animale şi a modalităţilor de îmbunătăţire a cunoaşterii implicaţiilor şi eficacităţii sale prin cercetare. Este o disciplină pasionantă şi dinamică, ce presupune inovare, creativitate şi studiu.

 

Locul desfăşurării

Conferinţa este găzduită de Paignton Zoo Environmental Park (Marea Britanie), şi este organizată la Centrul de conferinţe internaţionale Riviera din Torquay, Devon.

Devon este un ţinut rural pitoresc din sud-vestul Angliei. Cunoscut pentru ţărmurile sale spectaculoase, plajele de nisip, peisajele atrăgătoare şi satele pitoreşti, este un loc popular pentru petrecerea vacanţelor şi bine deservit de căi de comunicaţie – inclusiv Aeroportul internaţional din Exeter, la numai 40 km (25 mile) distanţă.

Pentru mai multe informaţii trimiteţi email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.

Sau intraţi la adresa: www.reec.info sau www.enrichment.org

Comments
Cautare
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Precedent   Urmator >

Stiri

Check This out

 Plant Ecology and Evolution Lab 

Citeste mai departe...
 
IUCN study confirms vertebrate extinction crisis
Citeste mai departe...
 
We (G.A.I.N.) have created an English language  homepage.....
Citeste mai departe...
 
The new EAZA campaign is now underway.......
Citeste mai departe...
 

The story of SHAPE―Regionals

Citeste mai departe...
 
Training materials wanted for Romanian project.....
Citeste mai departe...
 
© 2018 Zoolinx Romania

Powered by Pret-Corect