Animale


Receive HTML?

Home arrow Enrichment arrow Informatii ICEE 10 & Grup Regional SHAPE-SOUTHEASTERN EUROPE
Informatii ICEE 10 & Grup Regional SHAPE-SOUTHEASTERN EUROPE PDF Imprimare E-mail

ENRICHMENT

Informatii ICEE 10
Bun venit la cea de-a X-a Conferinta Internationala de Enrichment (ICEE 2011)!
 
ICEE 2011 revine la Portland, Oregon! Pima conferinta, organizata in 1993, a fost gazduita de Oregon Zoo.  La cea de-a X-a intalnire, revenim cu ea la Portland. In plus, Pentru prima data, aceasta conferinta este gazduita impreuna de o gradina zoologica, Oregon Zoo, si un centru de cercetare, Oregon National Primate Research Center (ONPRC).  Aceasta combinatie de comunitati zoo si de laborator va reuni ingrijitori, cercetatori si veterinari cu pregatiri diferite, dar cu un obiectiv similar; sa asigure o viata cat mai buna animalelor de care se ocupa.  Atat comunitatea zoo cat si cercetatorii au multe de oferit unii altora, iar aceasta conferinta este o „comunitate de spirit”.

Conferinta va debuta duminica seara, 14 August 2011, cu un eveniment de deschidere in sala conferintei, si se va incheia vineri seara, 19 August 2011. Se va organiza un banchet de inchidere la World Trade Center, o „Zi la Zoo” la Oregon Zoo, si un eveniment social la ONPRC. Va mai fi organizata si o sesiune de postere marti seara. Taxa de inregistrare la conferinta este de 350 USD, in care sunt incluse micul dejun si pauzele de cafea in toate zilele conferintei, ca si intrarea la toate evenimentele organizate. Dupa 6 iunie, taxa de inregistrare va fi de 450 USD. 

Participantii la conferinta se pot inregistra cu insotitori la evenimentele organizate (deschidere, bachet final, ziua la Zoo si evenimentul de la ONPRC) platind in plus 200 USD. De remarcat ca oaspetii nu sunt admisi la sesiunile conferintei sau la sesiunea de postere.  Pentru inscriere online, intrati pe ICEE 2011 registration. Pentru a obtine formularul de inregistrare dati clic pe registration form (rugam salvati formularul completat ca document PDF pe care sa-l trimiteti la comitetul ICEE 2011, la Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. ).

Conferinta va fi organizata la Benson Hotel, aflat in centrul orasului Portland. Au fost negociate la Benson Hotel preturi speciale pentru participantii la ICEE (apasati aici pentru rezervarea de camere).  De la hotelul se poate ajunge usor pe jos la multe restaurante care ofera pranzul si cina pentru toate buzunarele.  Puteti incerca una din faimoasele tarabe cu mancare  dinPortland aflate la cateva strazi de Benson si care ofera o mare varietate de optini la preturi foarte rezonabile.

Se accepta si rezumate ale comunicarilor si posterelor.  Pentru informatii privind rezumatele dati clic pe abstract information.  Rezumatele se accepta pana la 15 Mai 2011.

Grup Regional SHAPE-SOUTHEASTERN EUROPE


Pentru cei care viziteaza gradini zoologice sau orice institutie, de altfel, care are in ingrijire animale salbatice, nu e placere mai mare decat aceea de a vedea animalele comportandu-se ca si cum s-ar afla in habitatul lor natural.  

Aceasta este ocazia pe care trebuie sa o oferim animalelor din colectiile pe care le avem in ingrijire.

Exista un volum imens de informatii de enrichment pentru un numar foarte mare de animale – exista intotdeauna loc de mai multe si numarul lor va continua sa creasca.

Cum putem utiliza aceasta resursa pentru bunastarea animalelor?  In afara Asociatiilor Zoo care detin numeroase informatii accesibile mai exista The Shape of Enrichment (www.enrichment.org) daca mergeti pe acest website veti vedea ca sunt mai multe grupuri satelit numite Shape Regional.  Cel mai nou dintre acestea este Shape-SouthEastern Europe care, desi nou, se restructureaza pentru a aduce un standard superior de informare membrilor sai.

Daca doriti sa faceti parte din grupul Shape - SEE, vizitati situl Shape of Enrichment sau trimiteti Email:  Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. Suntem prezenti si pe Facebook ca Shape SEE.  

Nu aveti nimic de pierdut si totul de castigat.

 

Comments
Cautare
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Precedent   Urmator >

Stiri

Check This out

 Plant Ecology and Evolution Lab 

Citeste mai departe...
 
IUCN study confirms vertebrate extinction crisis
Citeste mai departe...
 
We (G.A.I.N.) have created an English language  homepage.....
Citeste mai departe...
 
The new EAZA campaign is now underway.......
Citeste mai departe...
 

The story of SHAPE―Regionals

Citeste mai departe...
 
Training materials wanted for Romanian project.....
Citeste mai departe...
 
© 2018 Zoolinx Romania

Powered by Pret-Corect