Animale


Receive HTML?

Home arrow Pagina ingrijitorului arrow Animale pe Film – ‘Pentru educarea bunelor practici de management al animalelor’
Animale pe Film – ‘Pentru educarea bunelor practici de management al animalelor’ PDF Imprimare E-mail

Pagina ingrijitorilor

Animale pe Film – ‘Pentru educarea bunelor practici de management al animalelor’


Am mentionat intr-un numar anterior organizatia Animals on Film si am placerea sa va informez ca acum a aparut publicat un nou program – Vol. 4 Oposumi, in Seria: Bune practici de capturare, manevrare & retinere.

Petru cei care nu au aflat despre aceste programe recomand vizitarea sitului web: http://animalsonfilm.com

Progrmele pe DVD Bune practici de capturare manevrare & retinere sunt o resursa utila pentru pregatirea personalului nou angajat inainte de a-i incredinta animale. Stabilirea unor standarde de protectie a muncii inainte de a prinde si lucra cu animalele poate contribui la reducerea riscurilor asociate cu expunerea la boli si accidente atat pentru om cat si pentru animale. Programele sunt recomandate specialistilor in animale salbatice care lucreaza cu diferite specii in cercetarea de teren sau in captivitate in cazurile in care sunt necesare tehnci speciale de prindere si capturare. Programele urmaresc dezvoltarea principiilor de "Bune practici de management al animalelor". In plus sunt citate aspecte de etica si siguranta in munca de capturare si prindere, proceduri zootehnice si veterinare.

Aceasta resursa educativa a fost realizata de un grup de de profesionisti zoo cu experienta in ingrijirea animalelor, educatie, ingrijire veterinara, cercetare si productie de film. Filmele realizate pe temele Serpi, Rapitoare si Zoonozerealizate anterior au avut ca punct de plecare interviuri cu experti recunoscuti din domeniile Herpetologie,

Managementul rapitoarelor si Boli zoonotice.

Animals on Film a obtinut toate aprobarile si licentele necesare pentru bunastarea animalelor de la Departamentul de Mediu si Conservare si poate afirma cu mandrie ca nici un animal nu a fost afectat sau ucis in cursul filmarii acestei serii. Toate filmarile au avut la baza proceduri zootehnice si veterinare cunoscute, astfel ca nici un animal sa nu fie filmat inutil.

http://animalsonfilm.com

Comments
Cautare
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Precedent   Urmator >

Stiri

Check This out

 Plant Ecology and Evolution Lab 

Citeste mai departe...
 
IUCN study confirms vertebrate extinction crisis
Citeste mai departe...
 
We (G.A.I.N.) have created an English language  homepage.....
Citeste mai departe...
 
The new EAZA campaign is now underway.......
Citeste mai departe...
 

The story of SHAPE―Regionals

Citeste mai departe...
 
Training materials wanted for Romanian project.....
Citeste mai departe...
 
© 2018 Zoolinx Romania

Powered by Pret-Corect