Animale


Receive HTML?

Home arrow Enrichment arrow Shape of Enrichment - A new Regional being set up
Shape of Enrichment - A new Regional being set up PDF Imprimare E-mail

ENRICHMENT

De curand, Shape of Enrichment si-a imbunatatit situl web si a inclus in cadrul sau noi termeni, din care unul foarte important este cel privitor la sanatate. Accesand Safety Page, veti gasi o legatura web catre baza de date privitoare la masuri de siguranta, care este navigabila – astfel incat, daca doriti sa aflati despre anumite potentiale riscuri asociate cu o metoda oarecare de enrichment, puteti verifica mai intai acolo; de asemenea, baza citata este o extindere importanta si prin aceea ca, atunci cand veti fi incercat un anume tip de enrichment si veti fi aflat ca acesta prezinta pericole sau riscuri, puteti sa informati SHAPE despre aceasta, si VA RUGAM sa o afecti, astfel incat informatia sa fie catalogata pentru siguranta si in sprijinul altora.

Adresa lor de web este cel mai bun loc in care puteti gasi cu usurinta cele mai noi informatii despre programele, conferintele, atelierele si publicatiile lor etc.

Mergeti deci la: http://www.enrichment.org si faceti un clock.

Pentru ca vorbeam de SHAPE, poate ca unii dintre dumneavoastra stiu ca exista SHAPE Regionals (daca nu stiti, verificati pe internet unde puteti afla toate informatiile necesare).  Acum se formeaza una noua la initiativa lui Andras Kopacz de la Zoo Targu Mures (Romania).  Ea se va numi SHAPE – SEE pentru a include regiunea sud-est europeana,  iar daca doriti sa aflati mai multe sau sa va inscrieti, informatiile sunt accesibile prin Yahoo Groups unde puteti cauta SHAPE-SEE si unde va puteti inscrie.

Este in avantajul tuturor institutiilor zoologice (si specialistilor) sa devina membri ai unor astfel de grupuri si nu pot sublinia indeajuns importanta unor protocoale corecte de enrichment pentru colectiile la care lucrati.
Deci, inscrieti-va – va fi placut, dar si util.

Mal.

Comments
Cautare
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Precedent   Urmator >

Stiri

Check This out

 Plant Ecology and Evolution Lab 

Citeste mai departe...
 
IUCN study confirms vertebrate extinction crisis
Citeste mai departe...
 
We (G.A.I.N.) have created an English language  homepage.....
Citeste mai departe...
 
The new EAZA campaign is now underway.......
Citeste mai departe...
 

The story of SHAPE―Regionals

Citeste mai departe...
 
Training materials wanted for Romanian project.....
Citeste mai departe...
 
© 2018 Zoolinx Romania

Powered by Pret-Corect