Animale


Receive HTML?

Home arrow Educatie arrow "EDUCAREA CU PRIVIRE LA PRACTICA OPTIMA IN INGRIJIREA ANIMALELOR"
"EDUCAREA CU PRIVIRE LA PRACTICA OPTIMA IN INGRIJIREA ANIMALELOR" PDF Imprimare E-mail

EDUCATIE

"EDUCAREA CU PRIVIRE LA PRACTICA OPTIMA IN INGRIJIREA ANIMALELOR"

Programele DVD privitoare la practicile optime de captura si retinere constituie o resursa utila in pregatirea personalului nou-angajat in vederea lucrului cu animalele salbatice. Stabilirea de standarde corecte referitoare la manevrarea si captura oricarui animal poate reduce riscurile asociate cu expnerea la boli, ca si cu ranile provocate persoanei si animalelor.

Programele sunt recomandate profesionistilor care lucreaza cu animalele salbatice, care au activitati in domeniul cercetarii in teren sau in captivitate, unde sunt necesare tehnicile de imobilizare a membrelor si prindere in capcane. Programele cauta sa genereze principii de “Tehnici optime de ingrijire a animalelor”. Pe langa acestea sunt trecute in revista problemele de siguranta legate de retinerea capturii, gospodarire si proceduri veterinare.  Aceasta resursa educationala a fost produsa de catre un grup de angajati in industria zoo care au cunostinte avansate in domeniile ingrijirii, educatiei, nursingului veterinar, cercetarii si realizarii de filme.

Materialul filmat al programului Serpi, Animale de prada si Zoonoze este alcatuit pe baza interviurilor cu experti recunoscuti in domeniile herpetologiei, ingrijiii animalelor de prada si bolilor zoonotice. Toate programele au fost editate cu ajutorul Societatii Austral-asiatice a Ingrijitorilor Zoo, al Colegiului Medicilor din Australia de Vest, al Departamentului de Mediu si Conservare din Australia de Vest, al Sancturului Natural Healesville, al Universitatii Murdoch si al serviciului de Ambulanta St John, Australia de Vest.

La acest moment, “Animals on Film” detine toate aprobarile si permisele necesare din partea Departamentului de Mediu si Conservare, si isi anunta meritul de a nu fi ranit sau ucis niciun animal pe parcursul filmarii episoadelor. Toate filmarile au fost bazate pe proceduri standard de ingrijire a animalelor si medicale, astfel ca nici un animal nu a fost filmat fara motiv.

Fiecare volum pune la dispozitie un set de discuri duble, care cuprinde intre 50 si 70 de minute de vizionare a unui DVD, structurate in capitole usor accessible, plus un manual de tip ADOBE PDF pe CD ROM. Setul DVD poate fi vizionat atat pe computer, cat si pe ecran de televiziune, si este disponibil in versiuni PAL sau NTSC.
Adresam multumiri pentru aceasta informatie catre Animals on Film – eu personal am urmarit versiunea video pilot a acestei serii, si pare a fi un instrument de ajutor excelent pentru oricine lucreaza in domeniul animalelor captive; pentru mai multe informatii, va rugam contactati Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. sau accesati situl acestora, www.animalsonfilm.com, prin intermediul paginii noastre de legaturi externe.
Mal.

Comments
Cautare
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Precedent   Urmator >

Stiri

Check This out

 Plant Ecology and Evolution Lab 

Citeste mai departe...
 
IUCN study confirms vertebrate extinction crisis
Citeste mai departe...
 
We (G.A.I.N.) have created an English language  homepage.....
Citeste mai departe...
 
The new EAZA campaign is now underway.......
Citeste mai departe...
 

The story of SHAPE―Regionals

Citeste mai departe...
 
Training materials wanted for Romanian project.....
Citeste mai departe...
 
© 2018 Zoolinx Romania

Powered by Pret-Corect